EN | RU | HR
 
 

Pomoč študentom brez statusa

Osebam, ki so ostale brez statusa študenta VSŠKV (v besedilu tudi študent brez statusa ali študent), a kljub temu želijo nadaljevati študij in ga dokončati, ponuja VSŠKV nekaj oblik dodatne pomoči.

1. Evidenčni vpis

Evidenčni vpis omogoča študentu, da je informiran o vseh dogajanjih na šoli, o terminih za predmetne in druge izpite, itd. Evidenčni vpis nudi študentu tudi možnost konzultiranja s predavatelji, oz. dokončanje vseh manjkajočih študijskih obveznosti za pridobitev diplome, z izjemo praktičnega izobraževanja, ki zaradi statusnih omejitev ne more biti (več) v pristojnosti šole.

Obrazec Vloga za evidenčni vpis se dobi v referatu VSŠKV, kamor se tudi izpolnjen vrne. Na podlagi prejete vloge in plačila vpisnine, VSŠKV opravi evidenčni vpis študenta v tekoče študijsko leto. Evidenčni vpis študentu ne omogoča statusa študenta.

2. Predmetni izpiti

Na predmetne izpite se študent prijavi v referatu VSŠKV. Po prejeti prijavi, šola študentu pošlje položnico za izpit. Če študent potrebujete več informacij o predmetu, to sporoči vodji referata. Ta bo navezal stik s predavateljem, nosilcem predmeta in študentu zagotovil potrebne informacije oz. med študentom in predavateljem vzpostavil direktno povezavo.

3. Diplomski izpit

Z mentorjem predavateljem, nosilcem predmeta, pri katerem študent želi opravljati diplomski izpit, mora študent uskladiti naslov diplomskega dela. Po potrditvi le tega študent pripravi dispozicijo, ki jo skupaj z obrazcem Vloga za odobritev naslova in teme diplomskega dela, odda na sejo Študijske komisije. Po odobritvi naslova in teme, lahko študent prične s pisanjem diplome.

Podrobnejša navodila o tem so objavljena tudi v spletni učilnici pod rubriko DIPLOMA. Če nimate dostopa do spletne učilnice, je dovolj da nam pišete na: info@vskv.si. Vse obrazce in navodila vam bomo poslali po e-pošti.

Kontaktne osebe:

Marko Dotzauer
Jelica Pegan Stemberger
Jelica Bregar


E: info@vskv.si

T: 01/ 5200 670
T: 01/ 5200 671
M: 031 742 748

---
 
OBJAVE
Novi predavatelji
VSŠKV na Facebook-u
VSŠKV na Instagram-u
VSŠKV na Google Business
VSŠKV na YouTube
VSŠKV na Linkedin-u
VSŠKV na X-u
DOGODKI
TVU
Svetovni dan velnesa
Mednarodni velnes kongres
Moč kozmetične nege ...
VSŠKV LEP
VSŠKV FIT
INTERAKTIVNE STRANI
E-učilnice
Knjižnica
Koledarji in urniki
Spletni referat
360° - PE Carla Benza 1
360° - PE Igriška 12
POGOJI IN VARNOST
Splošni pogoji
Pravno obvestilo
Varovanje osebnih podatkov
Informacije javnega značaja
POVEZAVE
Višješolska prijavna služba
Skupnost VSŠ
MVI RS
www.velnes.si
www.vskvfit.si
www.vskvlep.si
www.velneskongres.si
www.globalwellnessday.si
www.velnesakademija.si