EN | RU | HR
 
 

Pomoč študentom brez statusa

Osebam, ki so ostale brez statusa študenta VSŠKV (v besedilu tudi študent brez statusa ali študent), a kljub temu želijo nadaljevati študij in ga dokončati, ponuja VSŠKV nekaj oblik dodatne pomoči.

1. Evidenčni vpis

Evidenčni vpis omogoča študentu, da je informiran o vseh dogajanjih na šoli, o terminih za predmetne in druge izpite, itd. Evidenčni vpis nudi študentu tudi možnost konzultiranja s predavatelji, oz. dokončanje vseh manjkajočih študijskih obveznosti za pridobitev diplome, z izjemo praktičnega izobraževanja, ki zaradi statusnih omejitev ne more biti (več) v pristojnosti šole.

Obrazec Vloga za evidenčni vpis se dobi v referatu VSŠKV, kamor se tudi izpolnjen vrne. Na podlagi prejete vloge in plačila vpisnine, VSŠKV opravi evidenčni vpis študenta v tekoče študijsko leto. Evidenčni vpis študentu ne omogoča statusa študenta.

2. Predmetni izpiti

Na predmetne izpite se študent prijavi v referatu VSŠKV. Po prejeti prijavi, šola študentu pošlje položnico za izpit. Če študent potrebujete več informacij o predmetu, to sporoči vodji referata. Ta bo navezal stik s predavateljem, nosilcem predmeta in študentu zagotovil potrebne informacije oz. med študentom in predavateljem vzpostavil direktno povezavo.

3. Diplomski izpit

Z mentorjem predavateljem, nosilcem predmeta, pri katerem študent želi opravljati diplomski izpit, mora študent uskladiti naslov diplomskega dela. Po potrditvi le tega študent pripravi dispozicijo, ki jo skupaj z obrazcem Vloga za odobritev naslova in teme diplomskega dela, odda na sejo Študijske komisije. Po odobritvi naslova in teme, lahko študent prične s pisanjem diplome.

Podrobnejša navodila o tem so objavljena tudi v spletni učilnici pod rubriko DIPLOMA. Če nimate dostopa do spletne učilnice, je dovolj da nam pišete na: info@vskv.si. Vse obrazce in navodila vam bomo poslali po e-pošti.

Kontaktne osebe:

Marko Dotzauer
Jelica Pegan Stemberger
Jelica Bregar


E: info@vskv.si

T: 01/ 5200 670
T: 01/ 5200 671
M: 031 742 748

---
 
OBJAVE
Prijava za vpis
Novi predavatelji
VSŠKV na Facebook-u
VSŠKV na Instagram-u
VSŠKV na Google Business
VSŠKV na YouTube
VSŠKV na Linkedin-u
VSŠKV na X-u
DOGODKI
Svetovni dan velnesa
Mednarodni velnes kongres
Moč kozmetične nege ...
VSŠKV LEP
VSŠKV FIT
TVU
INTERAKTIVNE STRANI
E-učilnice
Knjižnica
Koledarji in urniki
Spletni referat
360° - PE Carla Benza 1
360° - PE Igriška 12
POGOJI IN VARNOST
Splošni pogoji
Pravno obvestilo
Varovanje osebnih podatkov
Informacije javnega značaja
POVEZAVE
Višješolska prijavna služba
Skupnost VSŠ
Ministrstvo za izobraževanje ...
www.velnes.si
www.vskvfit.si
www.vskvlep.si
www.velneskongres.si
www.globalwellnessday.si
www.velnesakademija.si