EN | RU | HR
 
 

Pravno obvestilo

Na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP), je Ponudnik spletnega mesta www.vskv.si, Višja strokovna šola za kozmetiko in velnes Ljubljana, Ulica Carla Benza 1, 1000 Ljubljana, nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami v najširšem pomenu (besedila, fotografije, skice, avdio-video posnetki, računalniški programi) objavljenimi na spletnem mestu www.vskv.si. To pomeni, da je brez pisnega dovoljenja Ponudnika prepovedano vsakršno kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in karšnokoli razširjanje vsebin v komercialne namene.

Z zakonom (ZASP, členi 48, 49, 51) sta izjemoma dovoljena uporaba oz. reproduciranje avtorskega dela na podlagi pravice javnosti do obveščenosti, v izobraževalne namene ter za ponazoritev, soočenje in napotitev v citatni obliki, vendar je pri tem obvezno navesti vir in avtorstvo dela. ZASP (člen 50) dovoljuje tudi uporabo in reproduciranje avtorskega dela v omejenem številu za zasebno, nekomercialno, uporabo.

Ne/spoštovanje določb iz Pravnega obvestila

Ponudnik ter avtorji posameznih vsebin objavljenih na spletnem mestu www.vskv.si od Uporabnika spletnega mesta pričakujejo, da bo spoštoval zapisane določbe in zakone s področja varovanja zasebnosti, prava intelektualne lastnine ter avtorskega prava. V nasprotnem primeru bodo ob odkritju zlorabe in kršenja zakonov proti storilcu prisiljeni ukrepati.

Odgovornost

Ponudnik spletnega mesta se obvezuje, da bo v dobri veri in v okviru svojih zmožnosti skrbel za pravilnost in ažurnost vseh objavljenih vsebin na spletnem mestu www.vskv.si

S tem Ponudnik spletnega mesta ne izključuje možnosti za pojavo morebitnih napak med objavljenimi vsebinami, ki so zgolj informativne narave, zato Ponudnik ne more prevzeti odgovornosti za njihovo absolutno točnost.

 
OBJAVE
Novi predavatelji
VSŠKV na Facebook-u
VSŠKV na Instagram-u
VSŠKV na Google Business
VSŠKV na YouTube
VSŠKV na Linkedin-u
VSŠKV na X-u
DOGODKI
TVU
Svetovni dan velnesa
Mednarodni velnes kongres
Moč kozmetične nege ...
VSŠKV LEP
VSŠKV FIT
INTERAKTIVNE STRANI
E-učilnice
Knjižnica
Koledarji in urniki
Spletni referat
360° - PE Carla Benza 1
360° - PE Igriška 12
POGOJI IN VARNOST
Splošni pogoji
Pravno obvestilo
Varovanje osebnih podatkov
Informacije javnega značaja
POVEZAVE
Višješolska prijavna služba
Skupnost VSŠ
MVI RS
www.velnes.si
www.vskvfit.si
www.vskvlep.si
www.velneskongres.si
www.globalwellnessday.si
www.velnesakademija.si