EN | RU | HR
 
 

Beseda direktorja

Aleš StembergerVsi se zavedamo pomena znanja in izobrazbe v današnjem času.

VSŠKV je zasebna šola, ko jo je ustanovila zasebna gospodarska družba z najvišjo stopnjo bonitetne ocene (AAA) - podjetje s 25 letno tradicijo v izobraževanju odraslih, ki razume, kako pomembno je imeti aktualno in uporabno znanje in kako ključen pri tem je način prenosa znanja med tistimi, ki to znanje imajo in tistimi, ki to znanje potrebujejo.

Sinergije med predavatelji in študenti ter šolo so torej nujne! Tako kot je po našem prepričanju nujna enovita vsebinska orientacija oziroma programska usmeritev šole. Menim, da šole, ki te usmeritve nimajo, težko parirajo nenehnim spremembam na trgu dela in niso kos dinamiki prilagajanja le-tem.

VSŠKV tako namensko izvaja le dva, samostojna, a vsebinsko sorodna višješolska študijska programa. Oba programa izvaja z velikim entuziazmom in zanosom!

Prodajati znanje je odgovornost, ki zahteva poglobitev in preciznost. Kupci našega znanja so mladi ljudje, ki jih je potrebno dolgoročno motivirati, jim zagotoviti svobodo pri izbiri zaposlitve ter jim dati neomejene možnosti za napredek in nadaljnji razvoj kariere. Vsi, ki smo kakorkoli povezani s šolo se zavedamo, da bi bile kakršnekoli napake s tem v povezavi trajno nepopravljive.

Osrednja pozornost VSŠKV so študenti šole, njihovo zadovoljstvo in ustvarjanje optimalnih pogojev za uspešen potek ter zaključek študija kot tudi kontinuirana skrb za njihov osebnostni in profesionalni razvoj med študijem ter skrb za njihovo uspešno zaposlovanje po zaključku študija.

Prepričan sem, da je ravno ta cilj hkrati motiv, da smo lahko drugačni, da smo lahko boljši in da so diplomanti VSŠKV lahko prepoznaven, visoko cenjen ter mednarodno iskan kader na trgu dela.

Aleš Stemberger,
direktor VSŠKV


---
 
OBJAVE
Informativni dan
Novi predavatelji
VSŠKV na Facebook-u
VSŠKV na Instagram-u
VSŠKV na Google+
VSŠKV na Linkedin-u
VSŠKV na Twitter-ju
DOGODKI
TVU 2019
Global Wellness Day
Mednarodni velnes kongres
VSŠKV FIT
Moč kozmetične nege ...
---
UPORABNIŠKE STRANI
E-učilnice
Knjižnica
Koledarji in urniki
Spletni referat
POGOJI IN VARNOST
Splošni pogoji
Pravno obvestilo
Varovanje osebnih podatkov
POVEZAVE
Višješolska prijavna služba
Skupnost VSŠ
Ministrstvo za izobraževanje ...
www.velnes.si
www.vskvfit.si
www.vskvlep.si
www.velneskongres.si
www.globalwellnessday.si