EN | RU | HR
 
 

Karierni centerPodročji kozmetike in velnesa sta stari kot človeštvo, saj se je človek skozi stoletja trudil biti lep in zdrav. Danes je ta težnja še bolj izrazita. Obe področji se zato razvijata z nesluteno naglico, strokovno usposobljen kader je iskan, dobre možnosti zaposlitve pa se ponujajo tudi v tujini.

Z menedžerskimi znanji, znanji učinkovite komunikacije, znanji tujih jezikov, znanji za oblikovanje celostnega dobrega počutja ljudi, znanji coachinga,... so diplomanti obeh programov zanimivi za turistično gospodarstvo, preventivne storitve v zdravstvu in za izvajanje samostojne dejavnosti na področju lepote, nege, zdravja, dobrega počutja, telesne aktivnosti,...

Diplomanti VSŠKV se tako uspešno zaposljujejo v lastni podjetniški iniciativi, v kozmetičnih in lepotnih centrih ter salonih, velnes, SPA, nutricionističnih in fitnes centrih, kopališčih, savnah, centrih za masažo in pedikuro, zdraviliščih, hotelih, domovih za ostarele, v operativno-svetovalnih ekipah, ki skrbijo za zdravje in zdrav življenjski slog posameznikov in skupin, zlasti na področju športa, znotraj turistične in bolnišnične dejavnosti, v športnih in trgovskih centrih,... ter povsod tam, kjer se zahteva usposobljenost pri načrtovanju, proizvodnji, trženju in prodaji (novih) kozmetičnih/velneških izdelkov/storitev ter vodenju in organizaciji poslovanja s tem v povezavi,... doma in v tujini.

Zadnje čase pa se tudi vedno več podjetij in organizacij odloča, da najame trenerje/svetovalce/coache za dobro počutje svojih zaposlenih (korporativni velnes).

Kontaktna oseba:

Jelica P. Stemberger


E: jelica@vskv.si

T: 01/ 5200 671

---
 
OBJAVE
VSŠKV FIT
Novi predavatelji
VSŠKV na Facebook-u
VSŠKV na Instagram-u
VSŠKV na Google Business
VSŠKV na Linkedin-u
VSŠKV na Twitter-ju
DOGODKI
Informativni dan
VSŠKV LEP
Festival Kvakljana
Moč kozmetične nege ...
Svetovni dan velnesa
Mednarodni velnes kongres
TVU 2019
---
UPORABNIŠKE STRANI
E-učilnice
Knjižnica
Koledarji in urniki
Spletni referat
POGOJI IN VARNOST
Splošni pogoji
Pravno obvestilo
Varovanje osebnih podatkov
POVEZAVE
Višješolska prijavna služba
Skupnost VSŠ
Ministrstvo za izobraževanje ...
www.velnes.si
www.vskvfit.si
www.vskvlep.si
www.velneskongres.si
www.globalwellnessday.si
www.velnesakademija.si